V tednu pred prvomajskimi počitnicami smo zaključili akcijo zbiranja odpadnega papirja. Izkazalo se je, da smo bili dokaj uspešni, saj smo zbrali skoraj dve toni papirja.

Sočasno z akcijo zbiranja odpadnega papirja, pa je potekalo tudi medrazredno tekmovanje. Rezultati so sledeči:

  1. razred: 41,7 kg
  2. razred: 301,7 kg
  3. razred: 333,5 kg
  4. razred: 264,7 kg
  5. razred: 211,9 kg
  6. razred: 259,6 kg
  7. razred: 29,9 kg
  8. razred: 27,5 kg
  9. razred: 511,7 kg

Skupaj torej 1982,2 kg papirja.

Zmagovalci medrazrednega tekmovanja so tako postali učenci 9. razreda. Drugo mesto so osvojili učenci 3. razreda, tretje mesto pa učenci 2. razreda. Omenjeni razredi, bodo na zaključni prireditvi ob koncu šolskega leta prejeli zaslužena priznanja. Učenci 9. razreda, ki so bili prvi prejmejo še tudi simbolno nagrado.

Hvala učencem, razrednikom in staršem, ki ste prinašali papir. Še posebej hvala hišniku in učiteljem za pomoč pri tehtanju.

Pokazali smo, da lahko v zelo kratkem času uspešno izvedemo akcijo zbiranja odpadnega papirja, še posebej, če ima ta dobrodelni namen. Tokrat bodo zbrana sredstva s prodajo papirja šla fundaciji Pismo srca, ki pomaga mladim iz socialno ogroženih družin.

Že sedaj pa vas vabimo, da še bolj zavzeto sodelujete v akciji prihodnje šolsko leto, ko bomo akcijo zbiranja starega oziroma odpadnega papirja izvedli kar dvakrat, v jesenskem in spomladanskem času.

Hvala že v naprej!

                                                                                               Učiteljica Barbara in učitelj Tilen

(Skupno 63 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost